Fyrrevang 40, 2640 Hedehusene
28 34 22 02

Din murer i Hedehusene

Skal du have bygget nyt hus, renoveret et ældre eller udført andre byggeopgaver?

Dit murerfirma i Hedehusene & Roskilde står klar til at hjælpe dig.

Vi kender lokalområdet i blandt andet Hedehusene og Roskilde, og vi kender også andre gode fagfolk fra området.

Din murer i Hedehusene & Roskilde lover dig kvalitet

Når du skal have bygget et nyt hus, renoveret et ældre hus eller have udført andre byggeopgaver, er der meget, du skal overveje. Tag derfor en fagmand med på råd og få et resultat, som du kan glæde dig over mange år frem.

Med vores ekspertise og erfaring kan vi klare en hvilket som som helst byggeopgave. Og vi står klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen.

Når du vælger os som din murer og entreprenør i Hedehusene, har du garanti for, at håndværket er af højeste kvalitet.

Vi er desuden rutineret i at samarbejde med arkitekter, malere, tømrere, el-installatører og VVS-folk. Derfor deltager vi gerne i et tværfagligt samarbejde i en fag- eller hovedentreprise med henblik på at gøre det færdige resultat så godt som overhovedet muligt.

Du er med på sidelinjen, mens vi bygger og murer

Undervejs i processen, hvor vi bygger, murer og renoverer, tager vi dig med på råd. Du har altså medbestemmelse under hele processen.

På den måde kan du være sikker på at få et slutresultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad koster murerarbejde?

Prisen på murerarbejde afhænger af den opgave, du skal have løst. Dernæst afhænger prisen af dine forventninger og dit budget.

Er dit budget begrænset, står vi klar til at vejlede og rådgive dig. Vi kan sagtens løse en mureropgave rigtig godt inden for et begrænset budget.

Har du brug for vores hjælp?

Din lokale murer i Hedehusene står klar til at give dig et tilbud på bygge- og mureropgaver. Alle vores murere er veluddannet og har sans for både de store linjer og de mindste detaljer.

Kontakt os med det samme!