Fyrrevang 40, 2640 Hedehusene
28 34 22 02

Hvad koster en murer?

Hvad koster en murer til de forskellige mureropgaver? Det korte svar er, at det afhænger af opgaven, dine forventninger og dit budget. Herunder har vi opsat nogle forskellige referencer og priser på murer og forskellige mureropgaver.

Eksempler på projekter og priser

Priser på NYT badeværelse med Vola bruser og badekar

Pris
Tid:
Lokation
490.000 8 uger Kongens Lyngby

Flot nyt badeværelse med det populære og smukke Vola brusehoved. Både brusearmatur, vandhaner og badekararmatur er også fra Vola.

Badeværelset har både badekar og stor brusekabine med smukke lysebrune fliser på gulv og væg. Brusekabinen er lavet med gennemsigtig glas med åbning til siderne. Badeværelset er holdt i neutrale farver, som giver en meget enkel og moderne stil.

Priser på Nyt badeværelse med Grohe armatur og Strømberg håndklædetørrer i Viby Sjælland syd for Roskilde

Pris
Tid
Lokation
270.000 8 uger Viby Sjælland

Badeværelset på 6-8 m2 skulle bygges op fra nyt. Først blev alt revet ned, og derefter blev der etableret gulvvarme.

Den valgte flise er en grå 45×90 beton flise, der er blevet opsat på både gulv og vægge.

Indretningen består af håndvaskmodul fra Vordingborg Køkkenet, væghængt toilet med vægbetjent to-skyl, bruseniche i glas og armaturer fra Grohe samt en håndklædevarmer fra Strømberg.

Priser på NYT 4 M2 BADEVÆRELSE MED IFÖ TOILET OG UNIDRAIN AFLØB I ROSKILDE

Pris
Tid:
Lokation
ca. 220.000 6 uger  Roskilde

Nyt badeværelse i Roskilde udført af Murermester Holm.

Badeværelset har nyt Ifö sign art toilet med Geberit trykknap. Indbygningscisterne og armaturer er fra Grohe og Hansgrohe.

Klinkerne på gulvet er 30×30 cm, fliserne på væggene er 20×120 cm, og i brusekabinen er der opsat én stor flise på 120×240 cm. I brusekabinen er der Unidrain afløb, chromskinner ved gulvet og brusevæggene er i 8 mm hærdet glas fra en glarmester.

Derudover er der vandbåren håndklædetørrer, mekanisk ventilation med timer og hygrostat, isoleret gulv med 300 mm polystyren samt gulvvarme med pumpeshunt for bedre fremløb.

I gipsloftet er der opsat 3 spots, og vinduet er malet, så det står som nyt efter byggeri. Badeværelset er 4 m2 stort, og projektet har taget 6 uger i alt fra nedrivning af det gamle til færdigt nyt badeværelse.

Glad og tilfreds kunde efter et projekt, som kørte på skinner fra start til slut.

Priser på Nyt badeværelse på 10 m2 med Grohe rainshower bruser og granitbordplade i Greve

Pris
Tid
Lokation
205.000 8 uger Greve

Nyt badeværelse med Grohe Rainshower bruser, Ifö sign art hængetoilet og Geberit duofix cisterne.

Skabene og den matte granitbordplade er fra Glostrup køkkener.

Fliserne er fra Njord serien ‘dark’ og købt i Mosaikhjørnet inkl. de blanke stålskinner. Til brusenichen er der anvendt 8 mm hærdet glas som væg.

Derudover er der blandingsbatteri fra Damixa, spots fra Flashlight, afløb fra Unidrain og ventilator fra Thermex.

Priser på TOTALENTREPRISE – NYT 13 M2 KØKKEN MED SORT KOMPOSIT BORDPLADE I GAMMEL VILLA PÅ FREDERIKSBERG

Pris
Tid:
Lokation
440.000 7 uger Frederiksberg

Nyt 13 m2 køkken. Flyttet faldstammer, fjernet skorsten og indlagt bærende jernprofiler for at holde skorsten på de øvre etager.

Nyt gipsloft med 2 zoner spots for dæmpning hver især.

Flisegulv med vandbåren gulvvarme, køkken med ekstra store skabe.

Filt og 3x maling på vægge sammen med 2×2 stålmosaiker over køkkenbordpladen i komposit. Alle elementer fra Siemens.

Priser på NYT BADEVÆRELSE – MED GRØNNE MOSAIKFLISER, HANSGROHE BRUSER OG DURAVIT TOILET I KØBENHAVN

Pris
Tid
Lokation
190.000 6 uger København

Nyt badeværelse hvor både bruseren og vandhanen er fra Hansgrohe’s PuraVida serie og møblet under vasken er fuldstøbt Corian fra Copenhagen Chic.

Derudover er der afløb med rist af børstet glas fra Unidrain, spots fra Daxtor samt led lysbånd i loft, som kan skifte farve.

Mosaikfliser med fuge med glimmer som ses, når de almindelige spots er slukket og får samme farve som ledbåndet, ligeledes glasmosaikkerne.

Hængetoilet fra Duravit og trykknap fra Geberit. Badeværelset inkluderer også gulvvarme, nedsænket loft, rykket væg og ny dør.

Pris i alt: 190.000 inkl. moms.

Så hvad koster en murer?

Det kommer som sagt meget an på den individuelle opgave, dine ønsker og dit budget.

Materialer og produkter spiller ligeledes en stor rolle for prisen på mureropgaven. Kvalitet koster naturligvis lidt mere, til gengæld får du et resultat, du kan være glad for de næste mange, mange år.

Få et tilbud

Kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov med udgangspunktet i at give dig et godt og præcist overslag på prisen.

Hos Murermester Holm giver vi altid en fast samlet “totalpris” på opgaven eller entreprisen, så du fra starten ved, hvad det kommer til at koste.

Hvad koster en omfugning

En omfugning koster omkring 900 kr. plus moms pr. kvm. Det indebærer en udkradsning af eksisterende fuger såfremt disse er porøse. Det indebærer også ny ’trykket’ fuge, oprydning samt bortkørsel af affald. Stillads er ikke regnet med i den pris.