For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Mød firmaet

​Murermester Holm blev etableret i 2014 af ejer Mathias Holm og er sidenhen vokset sig fra at være en enkelmandsvirksomhed til et ApS.

Vi er et mindre murerfirma hvor alle kender hinanden godt, både faste underleverandører og ansatte.

Alle er dansktalende, meget kvalificerede og uddannet inden for deres fag.

Vi tager ansvar for både de unge mennesker og for fremtidens byggeri, og har derfor gennem de sidste 5-6 år hele tiden haft 1-2 lærlinge under oplæring.

Vi er et moderne murerfirma i den måske ældste branche overhovedet. Vi har alt i hjælpemidler til fordel for både vores medarbejderes arbejdsmiljø samt kundens byggeperiode og økonomi.

Vores murerforretning er beliggende i Hedehusene, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver hos kunder i hele Københavnsområdet, Roskilde, Greve, Tåstrup og andre omkringliggende byer.

Her udfører vi murerarbejde for både privatpersoner, virksomheder og offentlige intuitioner, og uanset opgavens størrelse går vi altid til opgaven med stor entusiasme og sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i de næste mange år.

Vores kundesegment er typisk ikke dem der søger den billigste pris på markedet, men dem der ønsker det bedst mulige resultat.

Vores kerneværdi er, at aflevere et færdig og godt produkt hver gang. Vi går ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Dette gør sig også gældende når vi sætter krav til vores kunder omkring valg af materialer og kompromiser ved udførelse af murerarbejdet.

Vælg derfor Murermester Holm ApS – når det skal gøres ordentligt. 

muremester

MURERMESTER Holm Aps
​V/ MATHIAS HOLM

Fyrrevang 40

2640 Hedehusene

CVR: 39655357

Telefon: +45 28 34 22 02
E-mail: Mathias@murermesterholm.dk

KONTAKT MURERMESTER HOLM Aps

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​