DIN MURER I HEDEHUSENE

Skal du have renoveret et ældre hus eller udført andre byggeopgaver?

Dit murerfirma i Københavnsområdet, Roskilde, Greve, Tåstrup står klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra skorstene, bindingsværk, sålbænke, sokkel reparationer, sætningsskader, fugtskader, kælderrenoveringer, terrændæk, New Yorker vægge samt flisearbejde. Kort fortalt, alt mellem kælder og skorsten. 

DIN MURER I HEDEHUSENE & ROSKILDE LOVER DIG KVALITET

Når du skal have renoveret et ældre hus eller have udført andre byggeopgaver, er der meget, du skal overveje. Tag derfor en fagmand med på råd og få et resultat, som du kan glæde dig over mange år frem.

Med vores ekspertise og erfaring kan vi klare en hvilken som helst byggeopgave og vi står klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen.

Når du vælger os som din murer og entreprenør, har du garanti for, at håndværket er af højeste kvalitet.

Vi er desuden rutineret i at samarbejde med arkitekter, malere, tømrere, el-installatører og VVS-folk. Derfor deltager vi gerne i et tværfagligt samarbejde i en fag- eller hovedentreprise med henblik på at gøre det færdige resultat så godt som overhovedet muligt.

DU ER MED PÅ SIDELINJEN, MENS VI BYGGER OG MURER

Undervejs i processen, hvor vi bygger, murer og renoverer, tager vi dig med på råd. Du har altså medbestemmelse under hele processen.
På den måde kan du være sikker på at få et slutresultat, der lever op til dine ønsker og behov.

HVAD KOSTER MURERARBEJDE?

Prisen på murerarbejde afhænger af den opgave, du skal have løst. Dernæst afhænger prisen af dine forventninger og dit budget.


Er dit budget begrænset, står vi klar til at vejlede og rådgive dig. Vi kan sagtens løse en mureropgave rigtig godt inden for et begrænset budget.

LÆS MERE OM VORES PRISER

HAR DU BRUG FOR VORES HJÆLP?

Din lokale murer i Hedehusene står klar til at give dig et tilbud på bygge- og mureropgaver. Alle vores murere er veluddannede og har sans for både de store linjer og de mindste detaljer.

Kontakt os med det samme!

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​