RENOVERING AF BADEVÆRELSE ER VORES SPIDSKOMPETENCE – VI LAVER Dit DrømmeBADEVÆRELSE

LAD MURERMESTER HOLM HJÆLPE DIG

Går du og drømmer om et nyt badeværelse, eller trænger dit ældre badeværelse til en renovering? Så kan vi hos Murermester Holm føre dine drømme ud i livet.

Vi er et murerfirma med brede kompetencer, og vi tilbyder vores ekspertise, når du skal have lavet en badeværelsesrenovering eller et helt nyt badeværelse. Vi står naturligvis også klar til at rådgive, vejlede og inspirere dig, hvis du ønsker dette.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i Købehavnsområdet, Roskilde, Tåstrup, Greve og omkringliggende byer. Skal vi også hjælpe dig?

NÅR DU SKAL HAVE LAVET NYT BADEVÆRELSE, GUIDER OG INSPIRERER VI DIG

Firmaets kernekompetence er at lave flotte badeværelser med høj finish hele vejen rundt. Vi laver alt fra indbyggede sæbehylder, sildeben, storformat fliser, epoxyfuger, gulvafløb med fliseafslutning, New Yorker glasvægge og leverer snedkertappede egetræsmøbler samt Vola armaturer. Altså er vi den helt rette leverandør af high end badeværelser.

Vi ved, hvad der hitter indenfor nye badeværelser, og vi står klar til at hjælpe dig. Badeværelset skal være et sted, du elsker at være, samtidig med at det skal være praktisk og nemt at holde rent.

Et moderne badeværelse skal være rummeligt og have god skabsplads. Radiatoren erstattes af gulvvarme både for at skabe plads og for at lave en behagelig varme. Badekarret bliver måske helt fjernet, og fliserne udskiftes med lækre og flotte klinker.

Vi ved, at valg af blandt andet fliser og klinker har en stor betydning for det færdige resultat. Her må du overveje størrelse, farve og materiale. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, når du skal beslutte dig for nye fliser, og vi hjælper naturligvis også med valg af sanitet samt eventuelle skabe og hylder til dit badeværelse.

Vi har et stærkt samarbejde med Mosaikhjørnet i Glostrup, AO og Bygma, så vi kan stå for levering af alt inventar til dit nye badeværelse. ​

Uanset hvad du har af ønsker og behov, når du skal have udført en renovering af badeværelse, så kommer vi gerne med ideer, så du kan få inspiration til, hvordan et helt nyt bad kan tage sig ud.

MEDLEM AF BYG GARANTI

Når du vælger os som din samarbejdspartner, sørger vi for, at du får et harmonisk og smukt resultat, der passer til dig og dine behov samt resten af din bolig.

Vi er medlem af Byg Garanti, og det betyder, at vores kunder har 3 års garanti på synlige fejl i det færdige resultat og 10 års garanti på skjulte fejl og mangler.

Dette gælder for alt det arbejde, du har fået udført, og det giver dig en tryghed og sikkerhed som kunde.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Vores priser på en renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse afhænger af opgavens omfang. Vi er nødt til at kende nærmere til dine ønsker og behov for at kunne give dig en konkret pris. Vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, når vi har informationer omkring den ønskede opgave.

Kontakt os gerne i dag, hvis du kunne tænke dig vores professionelle hjælp til renovering af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse. Vi hjælper både med det lille og store badeværelse, så tøv ikke med at sætte os i gang. Vi hjælper i hele Københavnsområdet, Roskilde, Greve, Tåstrup og omkringliggende byer.

KONTAKT OS

Kontakt Murermester Holm, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering og modernisering af dit badeværelse i København og omegn.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​