Udskiftning af vinduer / ændring af vindues- og dørpartier

Har dine vinduer udtjent deres værnepligt og trænger til at blive skiftet ud? Overvejer du i den forbindelse at ændre facadens udseende? Så er du havnet rette sted.

Murermester Holm står klar til at vejlede og rådgive dig gennem hele processen, så du ender med et godt resultat som passer til netop dit hus’ udseende.

VI VEJLEDER OG RÅDGIVER DIG

Bare rolig, du er ikke alene om at skulle træffe disse valg. Vi vejleder og rådgiver på baggrund af dine ønsker og budget, og finder sammen en løsning som du bliver tilfreds med.

Vi hjælper dig med valg af vindues’ og dørpartier, står for opmåling samt bestilling hos leverandør og montering.

Vi kan også rådgive omkring energioptimering og tilskud hertil via det offentlige.

Vi handler typisk med KPK, Velux, Velfac, Ratioel og Outline. Vi kan dertil bistå med bred rådgivning i forhold til valg af leverandør.

MANGE ÅRS ERFARING

Murermester Holm har mange års erfaring med murerhåndværk, ombygninger og udskiftning af vinduer/ ændring af vindues- og dørpartier. Derfor kan vi tilbyde god og professionel vejledning gennem hele processen fra idé til den sidste finpudsning.

Hvis du har planer eller ønsker omkring ændring af facade, så hjælper vi gerne både med statiske beregninger, rådgivning samt udførsel af opgaven.

Når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet. Du kan også være sikker på, at alle aftaler vil blive overholdt.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Kontakt Murermester Holm i Hedehusene, hvis du ønsker et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer/ ændring af vindues- og dørpartier.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​