15_maps-and-flags-2 Fyrrevang 40, 2640 Hedehusene

4_facebook

NYT 4 M2 BADEVÆRELSE MED IFÖ TOILET OG UNIDRAIN AFLØB I ROSKILDE

Nyt badeværelse i Roskilde udført af Murermester Holm. Badeværelset har nyt Ifö sign art toilet med Geberit trykknap og indbygningscisterne og armaturer fra Grohe og Hansgrohe. Klinkerne på gulvet er 30×30 cm, fliserne på væggene er 20×120 cm og i brusekabinen er der opsat én stor flise på 120×240 cm. I brusekabinen er der Unidrain afløb, chromskinner ved gulvet og brusevæggene er i 8 mm hærdet glas fra en glarmester. 

Derudover er der vandbåren håndklædetørrer, mekanisk ventilation med timer og hygrostat, isoleret gulv med 300 mm polystyren samt gulvvarme med pumpeshunt for bedre fremløb. I gipsloftet er der opsat 3 spots, og vinduet er malet så det står som nyt efter byggeri. Badeværelset er 4 m2 stort, og projektet har taget 6 uger ialt fra nedrivning af det gamle til færdigt nyt badeværelse. Glad og tilfreds kunde efter et projekt som kørte på skinner fra start til slut og som sluttede på samme dag som aftalt 6 uger før.

Pris
ca. 220.000

Tid
6 uger

Sted
4000 Roskilde

Produkter
Geberit A/S
Grohe A/S
Hansgrohe
Ifö
Unidrain A/S

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et 100% uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Vi hjælper kunder i Hedehusene og på resten af Sjælland.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​